Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7.3g5.6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Seiti pakaste 4.2g3.3kcal0.7g0g0g0g
Voi 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g1.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g2.2g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g25kcal1.8g3g0.2g0.4g
Valittu annoskoko36g13kcal0.9g1.5g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g6kcal0.5g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g35kcal2.5g4.2g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442