Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)12g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 2.3g3.9kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g3.3g7kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g36kcal1.2g4.4g1.4g0.8g
Valittu annoskoko36g18kcal0.6g2.2g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal0.3g1.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g51kcal1.7g6.2g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568