Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g11g16kcal1.9g0g1g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g12g6.7kcal0.2g1.5g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g46kcal4.2g3g2g0g
Valittu annoskoko36g23kcal2.1g1.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal1.1g0.8g0.5g0g
Arvot/100g100g65kcal5.9g4.2g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902