Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta9g0.5kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g38kcal1.2g4.6g1g0.8g
Valittu annoskoko36g19kcal0.6g2.3g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal0.3g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g53kcal1.7g6.4g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390