Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria14g28kcal1.2g1.4g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix3.2g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g94kcal2.6g4.6g7.2g0g
Valittu annoskoko36g47kcal1.3g2.3g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna18g23kcal0.7g1.2g1.8g0g
Arvot/100g100g131kcal3.6g6.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823