Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 8.9g27kcal0.1g0.6g2.7g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 3.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Sinappi (teollinen)0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Anjovis-filee, 1 kpl2.8g5.9kcal0.3g0.4g0.4g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g131kcal1.2g4.8g11.4g0.4g
Valittu annoskoko36g65kcal0.6g2.4g5.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g33kcal0.3g1.2g2.9g0.1g
Arvot/100g100g184kcal1.7g6.7g16g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171