Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g11g14kcal2g0.2g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.5kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 7.5g2kcal0.2g0.2g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g0.6g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Lohkoperunat, Rainbow10g13kcal0.2g2.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g110kcal7.8g6g6g0g
Valittu annoskoko36g55kcal3.9g3g3g0g
Annoskoko puolitettuna18g27kcal2g1.5g1.5g0g
Arvot/100g100g154kcal11g8.4g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054