Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g9g32kcal2.3g5.6g0.2g1g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g82kcal5.8g13.2g0.4g3.4g
Valittu annoskoko36g41kcal2.9g6.6g0.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna18g21kcal1.5g3.3g0.1g0.9g
Arvot/100g100g116kcal8.1g18.5g0.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549