Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 5.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g7.8g0.5kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g2g1.5kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g42kcal2.4g5.4g1g0.4g
Valittu annoskoko36g21kcal1.2g2.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g11kcal0.6g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g59kcal3.4g7.6g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198