Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 19g24kcal4g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g65kcal8.6g3g1.8g0.4g
Valittu annoskoko36g32kcal4.3g1.5g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal2.2g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g91kcal12g4.2g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202