DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 21g5.9kcal0.3g0.9g0g0.4g
Voi vähäsuolainen 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Siirappi 0.6g1.8kcal0g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g62kcal4.4g2.8g3.4g0.8g
Valittu annoskoko36g31kcal2.2g1.4g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal1.1g0.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.9g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464