Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g13g45kcal1.7g8.8g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3kcal0.3g0.4g0g0g
Tonnikala öljyssä 3.4g6.4kcal0.9g0g0.3g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]3.4g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.8g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Polar-juusto 15%1.8g4.7kcal0.6g0g0.3g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.8g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g156kcal9.2g20.2g4g0g
Valittu annoskoko36g78kcal4.6g10.1g2g0g
Annoskoko puolitettuna18g39kcal2.3g5.1g1g0g
Arvot/100g100g219kcal12.9g28.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547