Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 5.9g7.1kcal1.2g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g3.9g1kcal0.2g0.2g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)2.7g10kcal0.4g1.8g0.1g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.4g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Ranskankerma Valio2.9g8.2kcal0.1g0.1g0.8g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g69kcal4.8g4.4g3.6g0.4g
Valittu annoskoko36g35kcal2.4g2.2g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g17kcal1.2g1.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6.2g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597