Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 5.9g4kcal0.3g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g4.7g3.6kcal0.8g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g18kcal2.2g1.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko36g9kcal1.1g0.7g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g5kcal0.6g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g26kcal3.1g1.9g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234