Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g18g26kcal2.9g0.6g1.2g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g4.6g15kcal1.1g2.2g0g0.5g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 5.5g17kcal1.3g2.5g0.1g0.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 5.5g5.6kcal0.2g1g0.1g0.2g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g1.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g134kcal11.2g14.2g2.8g2.6g
Valittu annoskoko36g67kcal5.6g7.1g1.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna18g34kcal2.8g3.6g0.7g0.7g
Arvot/100g100g187kcal15.6g19.8g3.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813