Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 6.9g2.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g4.3g4.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g52kcal2.6g1.4g3.4g0.8g
Valittu annoskoko36g26kcal1.3g0.7g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal0.7g0.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g73kcal3.6g2g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401