Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.2g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Lanttu 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton3.9g8.6kcal0.4g0.1g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g30kcal1g2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko36g15kcal0.5g1g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g7kcal0.3g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g42kcal1.4g2.8g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320