Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 20g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Atria sika-nauta jauheliha 23%10g26kcal1.7g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g101kcal3.8g2.8g8g1g
Valittu annoskoko36g50kcal1.9g1.4g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g25kcal1g0.7g2g0.3g
Arvot/100g100g140kcal5.3g3.9g11.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650