Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus7.8g27kcal1.8g4.1g0.3g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Jalopeno, Rainbow 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g5.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Tonnikala vedessä 4g4.1kcal0.9g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.5g6.6kcal0.8g0.1g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g93kcal7.4g9.8g2.6g1.2g
Valittu annoskoko36g46kcal3.7g4.9g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g23kcal1.9g2.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g129kcal10.3g13.6g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317644