Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 7g13kcal1.9g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.3g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk6.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, 50g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g7.8g27kcal0.9g5.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g103kcal5.8g13.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko36g52kcal2.9g6.9g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g26kcal1.5g3.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g144kcal8.1g19.3g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357