Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka6.2g8.6kcal1.4g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.7g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Rice Dream, riisimaito9g4.4kcal0g0.9g0.1g0g
Täysjyväriisi. Risella.3.4g12kcal0.2g2.4g0.1g0.2g
Parsakaali, tuore, 257g3.8g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g3.8g1.6kcal0g0.4g0g0.1g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g3.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g76kcal4.4g9.8g2g1g
Valittu annoskoko36g38kcal2.2g4.9g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.1g2.5g0.5g0.3g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.7g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557