Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g18g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g41kcal1g3g2.4g1.4g
Valittu annoskoko36g20kcal0.5g1.5g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g10kcal0.3g0.8g0.6g0.4g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.2g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208