Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 10g51kcal0g0g5.7g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.2g0g0g
Kananmuna kuoreton9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.8g13kcal0g3.1g0g0.1g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g2.7g17kcal0.6g0.3g1.5g0.2g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g273kcal3.4g27.8g16.2g0.6g
Valittu annoskoko36g136kcal1.7g13.9g8.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g68kcal0.9g7g4.1g0.2g
Arvot/100g100g380kcal4.7g38.7g22.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563