Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g18g22kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g13g17kcal2.7g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g2.2g4.2kcal0.7g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.3g0.8kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g91kcal8.4g9.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko36g45kcal4.2g4.6g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g23kcal2.1g2.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g127kcal11.7g12.8g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416