Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g3.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Bataatti, kuorittu 3.1g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)6.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g4.2g14kcal1g2.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g59kcal2.2g8.2g1.8g1.4g
Valittu annoskoko36g30kcal1.1g4.1g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal0.6g2.1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g83kcal3.1g11.4g2.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959