Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g10g39kcal0.5g3.2g2.6g0.4g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g3.9g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Katkarapu 4.7g3.2kcal0.7g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Maito, Kevyt5.2g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.6g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.6g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g150kcal6.6g7.2g10.4g0.8g
Valittu annoskoko36g75kcal3.3g3.6g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g37kcal1.7g1.8g2.6g0.2g
Arvot/100g100g208kcal9.2g10g14.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415