Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa8.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 10g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g10g27kcal1.5g0.5g2.1g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.7g7.1kcal0.8g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g87kcal4.8g2.8g6g0.6g
Valittu annoskoko36g44kcal2.4g1.4g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal1.2g0.7g1.5g0.2g
Arvot/100g100g122kcal6.7g3.9g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799