Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)210g265kcal23.1g0.6g18.9g0g
Sokeri 60g242kcal0g59.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai46g160kcal5.5g32.4g1g1.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g52kcal2.6g1.5g3g4.3g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 7g25kcal0g0g2.8g0g
Korppujauho 10g36kcal1g7.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1571kcal64.8g205.6g51.6g12.4g
Valittu annoskoko350g786kcal32.4g102.8g25.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna175g393kcal16.2g51.4g12.9g3.1g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256