Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 171g587kcal17.4g119.8g2.1g6g
Voi 31g225kcal0.4g0.1g25.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.1g10kcal0.3g1.9g0.2g0.9g
Sokeri 26g107kcal0g26.3g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Hiiva 7.7g5.8kcal1g0.1g0g0.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 93g59kcal2.8g4.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g2035kcal48g305.6g65g14.8g
Valittu annoskoko350g1017kcal24g152.8g32.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna175g509kcal12g76.4g16.3g3.7g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.7g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52403