Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 11g8.1kcal1.4g0.1g0g0.8g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)88g121kcal6.6g4.6g8.8g0g
Ruisjauho Pirkka175g534kcal17g106.8g3.5g26.3g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1356kcal52.8g223g26.8g54.2g
Valittu annoskoko350g678kcal26.4g111.5g13.4g27.1g
Annoskoko puolitettuna175g339kcal13.2g55.8g6.7g13.6g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432