Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g100g25kcal1.1g5g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g13g4.4kcal0.5g0.4g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 60g83kcal11.3g0g4.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g237kcal26.4g10.8g9.8g1.2g
Valittu annoskoko350g119kcal13.2g5.4g4.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna175g59kcal6.6g2.7g2.5g0.3g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.5g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994