Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka117g196kcal23.3g0g11.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g58g32kcal1.8g3.7g1.2g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g29g76kcal4.4g0.1g6.4g0g
Tomaattimurska 146g43kcal0.8g7.7g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g694kcal60.6g23g39.2g5.6g
Valittu annoskoko350g347kcal30.3g11.5g19.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna175g173kcal15.2g5.8g9.8g1.4g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570