Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 98g28kcal1g4.5g0.3g1.8g
Kaali, valkokaali98g21kcal1.2g3.3g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g122kcal5.6g19.8g1.2g9.2g
Valittu annoskoko350g61kcal2.8g9.9g0.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna175g31kcal1.4g5g0.3g2.3g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612