Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali88g19kcal1.1g3g0.2g1.8g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)42g98kcal4.7g0.2g8.2g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 53g86kcal14.7g0g2.9g0g
Lihapullat saarioinen18g42kcal2.6g1.6g2.6g0.4g
Hapankaali 88g25kcal0.9g3.8g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Pekoni, paistettu 18g90kcal2.9g0g8.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g743kcal54.4g22.4g46.2g10.2g
Valittu annoskoko350g371kcal27.2g11.2g23.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna175g186kcal13.6g5.6g11.6g2.6g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351