Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 138g191kcal17.2g0.4g13.5g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g100g479kcal7g52g27g0g
Hermesetas-jauhe5g14kcal0.1g2.8g0g2g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen7.5g27kcal3.8g2.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g2873kcal58.6g116.6g243.8g6.2g
Valittu annoskoko350g1437kcal29.3g58.3g121.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna175g718kcal14.7g29.2g61g1.6g
Arvot/100g100g410kcal8.4g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038