Tonnikalalasagne

Laita öljy pannulle ja lisää tonnikalat.

Voit käyttää myös esim.

chilitonnikalaa halutessasi lisää tulisuutta.

Kun tonnikalat ovat hieman lämmenneet lisää tomaattimurska ja vesi.

Näitä voi käyttää sen mukaan kuinka kiinteää/vetistä haluaa lasagnestaan.

Lisää kerma, anna hautua hetken.

Laita fetajuusto kuutiot ja raejuusto tässä vaiheessa.

Sekä puolet juustoraasteesta.

Lisää lihaliemikuutio ja muut mausteet.

Voit käyttää mausteina lisäksi esim.

oreganoa, basilikaa, paprikajauhetta, chilijauhetta.

Anna kiehahtaa.

Ja hauduta n. 5 min.

Aloita kastikkeella latominen vuokaan.

Laita väliin juustoraastetta ja lopeta kastikkeella.

Ja uunissa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Miia89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g21g70kcal2.8g13.4g0.6g1.7g
Tonnikala vedessä 31g33kcal7g0g0.5g0g
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%42g50kcal1.2g1.9g4.2g0g
Ketsuppi, Felix21g19kcal0.2g4.4g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.2g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)10g19kcal2.3g0.2g1g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki10g6.8kcal1.4g0.2g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)42g112kcal12.5g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g726kcal56.8g49.2g33.4g6.6g
Valittu annoskoko350g363kcal28.4g24.6g16.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna175g182kcal14.2g12.3g8.4g1.7g
Arvot/100g100g104kcal8.1g7g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180644