Juustoinen jauhelihamureke

Sekoita vesi ja korppujauhot, anna vetäytyä hetki.

Lisää mausteet (suola, pippuri tms. oman maun mukaan) sekä pilkottu sipuli ja sekoita.

Lisää seokseen jauheliha, kananmuna ja suurin osa raastetusta juustosta ja sekoita hyvin taikinaksi.

Muotoile pellille kahdeksi mureke-pötköksi ja ripottele päälle loput juustosta.

Uunissa 180-200 astetta noin 60min.

Katrime
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%154g340kcal26.9g0g26.2g0g
Kananmuna kuoreton33g47kcal3.9g0g3.3g0g
Myllynparas ruiskorppujauho 400g19g51kcal1.6g9.8g0.2g2.6g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.48g134kcal14.4g0.7g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1155kcal94.2g22.8g75.8g5.8g
Valittu annoskoko350g577kcal47.1g11.4g37.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna175g289kcal23.6g5.7g19g1.5g
Arvot/100g100g165kcal13.5g3.3g10.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31052