Broileritomaattipata

Ruskista kaksi isoiksi paloiksi pilkoittua broilerinfilettä tilkassa oliiviöljyä.

Lisää ruskistumaan yksi pieni viipaloitu sipuli sekä yksi viipaloitu valkosipulinkynsi.

Lisää joukkoon 2 tomaattia pilkottuna lohkoiksi, puoli purkkia tomaattipyrettä (35 g), reilusti tuoretta pilkottua basilikaa.

Mausta suolalla, valko- ja mustapippurilla sekä ruokalusikallisella sokeria.

Lisää vielä 2 dl vettä ja anna hautua 20-30 minuuttia.

Tarjoile esim.

keitetyn tumman riisin kanssa.

Annoksesta riittää 2-3 henkilölle.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore2.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sokeri4.4g18kcal0g4.3g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk15g5.9kcal0.3g1.2g0g0.8g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaatti, tuore70g14kcal0.4g2.6g0.2g1g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Broileri rintafile,maustamaton152g157kcal35.2g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g480kcal72.6g18.2g12.2g4.2g
Valittu annoskoko350g240kcal36.3g9.1g6.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna175g120kcal18.2g4.6g3.1g1.1g
Arvot/100g100g69kcal10.4g2.6g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31705