Tonnikalapasta

Tarkista spagetin pakkauksesta veden määrä, lisää kanaliemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää spagetti, anna kiehua ohjeen mukaan kunnes halutun pehmeää.

Kaada tomaattimurska ja tonnikala pannulle/kasariin ja lämmitä kunnes alkaa kuplia, sekoittele hetken kunnes kastike kauttaaltaan kuumaa (älä kiehuta!).

Lisää joukkoon juustoraastetta sopiva määrä.

Mausta basilikalla ja oreganolla.

Valuta spagetit, annostele kastike päälle, lisää päälle vielä juustoraastetta.

Koristele tuoreella basilikalla.

Disinte
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore13g5.1kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )13g114kcal0g0g12.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.2g11kcal0.5g0.5g0.8g0g
Emmental juustoraaste (Euroshopper), annos 100g21g76kcal5.9g0g5.9g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)169g51kcal1.7g6.7g0.7g0.3g
Tonnikala, Eldorado (paloja vedessä)78g91kcal19.9g0g0.6g0g
Spaghetti integrali (täysjyvä), Barilla53g178kcal7.1g35.4g1.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1049kcal71g86.4g43.8g8g
Valittu annoskoko350g525kcal35.5g43.2g21.9g4g
Annoskoko puolitettuna175g262kcal17.8g21.6g11g2g
Arvot/100g100g150kcal10.1g12.3g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32013