Naudanlihaherkkusienipata

Keitä 400-600 grammaa rasvatonta naudanlihaa kuutioina (keittoliha tai palapaisti tms.) pari tuntia.

Paista tilkassa oliiviöljyä kuutioitu keitetty naudanliha, yksi iso pilkottu sipuli ja parisataa grammaa pilkottuja herkkusieniä.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Lisää joukkoon iso ruokalusikallinen tomaattipyrettä, 100 grammaa tomaattimurskaa, teelusikallinen sinappia sekä pilkottu valkosipulinkynsi.

Kaada joukkoon 4 dl lihalientä tai vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää vielä puoli desilitraa punaviiniä.

Anna hautua kymmenen minuuttia.

Tarjoile lisäksi riisiä.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini12g8.1kcal0g0g0g0g
Vesi92g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.2g3.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sinappi (Pirkka 480g)0.9g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g23g8.1kcal0.2g1.5g0.1g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk5.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Herkkusieni, tuore Pirkka55g14kcal1.4g1.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Naudan rasvaton keittoliha139g139kcal26.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g405kcal56.6g10g5.6g1.2g
Valittu annoskoko350g203kcal28.3g5g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna175g101kcal14.2g2.5g1.4g0.3g
Arvot/100g100g58kcal8.1g1.4g0.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32231