Kananjauhelihakeitto

Reseptistä tulee noin 7 annosta.

Kuori ja pilko perunat(n.650g).

Kuulota pilkottua sipulia kattilassa(n.100g).

Lisää kattilaan vesi(1-1,2l) ,perunat ja kanaliemikuutio.

Anna kiehua n.15min.

Paista tällä välin kanan jauheliha(400g) ja lisää se 15min.

jälkeen kattilaan.

Lisää samalla myös keittojuurekset ja mausta grillimausteella ja kokonaisilla mustilla pippureilla.

Anna porista vielä hetki.

Samalla ohjeella voi tehdä myös jauheliha- tai nakkikeiton.

Philippa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi164g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemivalmiste euroshopper 1pala=11g1.5g4kcal0.3g0g0.3g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste27g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.6g
Peruna keitetty89g60kcal1.3g13.1g0.2g0.7g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g55g70kcal8.1g0g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g290kcal20.2g30.2g11g3g
Valittu annoskoko350g145kcal10.1g15.1g5.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna175g73kcal5.1g7.6g2.8g0.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g4.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32418