Tuhti tomaattikeitto 2

1. Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli oliiviöljyn kanssa vähintään parin litran kattilaan.

Kuullottele sipuleita hetki.

2. Lisää soijarouhe sekä ainakin 3 desilitraa vettä.

Sekoita joukkoon mausteita (reilusti chiliä, oreganoa tai muita yrttejä, pizzamaustetta, yrttisuolaa, pippuria myllystä jne.)

3. Lisää suikalejuurekset ja he-ma-po -sekoitus, hämmennä hetki.

4. Heitä joukkoon tomaattimurska + paseerattu tomaatti, sekoita ja lisää vettä ja mausteita maun mukaan.

Tarjoile keittoa esim.

vähärasvaisen fetajuuston tai raejuuston kanssa.

Kyte
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi95g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Reformi soijarouhe11g31kcal7.8g1.9g0.1g1.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)64g19kcal0.6g2.5g0.3g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)80g24kcal0.8g4.8g0.2g0.8g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g40g16kcal0.6g3.2g0.1g0g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g32g22kcal1g3.8g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5.7g52kcal0g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g342kcal22.4g34.8g13.2g6.8g
Valittu annoskoko350g171kcal11.2g17.4g6.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna175g86kcal5.6g8.7g3.3g1.7g
Arvot/100g100g49kcal3.2g5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33136