Välimeren kanapata

Kuumenna tilkassa oliiviöljyä hyppysellinen chilirouhetta, lisää joukkoon suikaloidut porkkanat (200 g) ja pilkotut broilerifileet (225 g). Voi käyttää myös marinoituja broilerifileitä.

Hetken kuluttua lisää joukkoon viipaloitua sipulia (50 g). Hauduta kannen alla reilu 15 min, lisää lopuksi päälle 100g kuutioitua fetajuustoa, annan hetken pehmentyä.

Tarjoile heti.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto arla 8% (100g)60g90kcal9.6g2.4g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana, tuore121g34kcal0.7g6.8g0.2g3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Broileri rintafile,maustamaton136g140kcal31.4g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g600kcal84.2g21.4g19.2g7g
Valittu annoskoko350g300kcal42.1g10.7g9.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna175g150kcal21.1g5.4g4.8g1.8g
Arvot/100g100g86kcal12g3.1g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33589