Jauhelihapiirakka (6lle)

Sekoita ½dl juoksevaa rasvaa, 3½dl vehnäjauhoja, ½dl kaurahiutaleita, 1½dl rasvatonta maitoa ja 2tl leivinjauhetta keskenään.

Laita taikina viileään.

Ruskista jauheliha (400g) ja mausta mielesi mukaan (esim.

ketsuppi, oregano, paprika...).

Painele taikina vuokaan ja täytä jauhelihalla.

Sekoita 2prk fraiche 5% ja 150g edam 23% raastetta keskenään ja levitä vuokaan jauhelihan päälle.

Paista 200asteessa n.45min.

Miituska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio fraiche 5%97g88kcal3.9g7.4g4.9g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g97g165kcal19.5g0g9.7g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)37g120kcal9.8g0g8.8g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g55g199kcal7.2g38.6g1.2g2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen37g12kcal1.2g1.8g0g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl13g44kcal1.8g7.1g1g1.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton15g105kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1467kcal86.8g109.8g74.6g6.6g
Valittu annoskoko350g733kcal43.4g54.9g37.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna175g367kcal21.7g27.5g18.7g1.7g
Arvot/100g100g210kcal12.4g15.7g10.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34231