Spagetti Aglio e Olio

Kuumenna viipaloidut valkosipulinkynnet paistinpannulla oliiviöljyssä.

Älä polta viipaleita, vaan kypsennä kauniin vaaleanruskeaksi.

Ota pannu pois liedeltä.

Sekoita mukaan chili ja suola.

Keitä samalla spagetti niin ettei se ole aivan pehmeää, n. 7 min on hyvä aika, ja valuta kuivaksi.

Lisää spagetti pannulle öljy-valkosipuli-chili-suola-seokse
en ja freesaa spagettia muutama minuutti sekoitellen se öljyn kanssa.

Ota pannu pois liedeltä ja lisää sekaan hienonnettua persiljaa.

Annostele lautasille ja päälle kunnon keko parmesaania.

Enjoy~!

Maaju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti Myllyn Paras260g912kcal33.9g182.3g3.9g7.8g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )44g391kcal0g0g43.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu8.6g8.9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Persilja17g2.1kcal0.2g0.2g0g1.4g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta17g80kcal7g0g5.6g0g
Chili mausteseos, Old El Paso2.6g7.3kcal0.2g1.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g2802kcal84g370.4g106.6g18.8g
Valittu annoskoko350g1401kcal42g185.2g53.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna175g701kcal21g92.6g26.7g4.7g
Arvot/100g100g400kcal12g52.9g15.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=35661