Rahkapannacotta

Liota liivatelehdet pehmeiksi kylmässä vedessä.

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon raha sekä van. sok, makeutusaine, sitruunamehu ja raastettu kuri (eli puolikkaasta sitruunasta) joukkoon.

Sulata liivatelehdet tilkassa kuumaa vettä.

ja sekoita ohuena nauhana muuhun seokseen.

Jaa annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa pari tuntia.

Tarjoa seurana marjoja.

Kattiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.8g2.3kcal0g0.5g0g0.3g
Liivatelehti, gelatiini5.4g19kcal4.6g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g169g110kcal18.6g7.1g0.5g0g
Vaniljakastike hyla Valio 250g169g271kcal8.1g27.1g15.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g827kcal62.6g75.2g31.4g0.6g
Valittu annoskoko350g413kcal31.3g37.6g15.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna175g207kcal15.7g18.8g7.9g0.2g
Arvot/100g100g118kcal8.9g10.7g4.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=36816