Tonnikalapasta

Sipuli kuullotetaan, lisätään suikaloidut porkkanat, annetaan kypsyä noin 5 min. Lisätään tomaattimurska, mausteita, haudutetaan esim puoli tuntia, lisätään tonnikala ja herne-maissi-paprika, kuumennetaan kiehuvaksi ja sekoitetaan kypsän pastan kanssa.

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)54g22kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä26g19kcal1.1g3.2g0.2g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen39g13kcal1.3g1.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Vehnänalkiopasta plus (torino)154g556kcal26.2g103.5g3.4g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1262kcal59.6g233.6g8g17g
Valittu annoskoko350g631kcal29.8g116.8g4g8.5g
Annoskoko puolitettuna175g316kcal14.9g58.4g2g4.3g
Arvot/100g100g180kcal8.5g33.4g1.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37242