Jauhelihapurjomaissipiirakka

Levitä voitaikina vuoan pohjalle ja päällystä se maustamattomalla tuorejuustolla (levyn kaulitseminen voipaperille toimii hyvin, tällöin tuorejuuston levittäminenkin onnistuu helposti eikä tarvitse turhaan tiskata vuokaa).

Ruskista jauheliha ja silppua purjosipuli ja laita ne kerroksittain vuokaan.

Levitä päälle vielä jäiset maissit ja kuorruta koko komeus juustoraaste-kananmuna -massalla.

Paistele 180 asteessa 35 minuuttia.

Hyvää ja taatusti epäterveellistä!

Resepti courtesy of Reseptipankki.

Maaju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima31g121kcal9g0g9.3g0g
Pirkka voitaikina (500 g)104g368kcal6.8g34.2g22.8g2g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton17g30kcal0.7g0.9g2.5g0.7g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g42g51kcal1.2g10.6g0.1g0g
Purjosipuli62g12kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)12g17kcal1.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1474kcal71.8g94.4g88.8g8g
Valittu annoskoko350g737kcal35.9g47.2g44.4g4g
Annoskoko puolitettuna175g368kcal18g23.6g22.2g2g
Arvot/100g100g211kcal10.3g13.5g12.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37397