Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton200g214kcal46.2g0g3g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)100g150kcal16g4g8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)15g108kcal0g0g12g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g22g85kcal5.3g0g7.3g0g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 11g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1118kcal135.2g8.4g60.8g0.6g
Valittu annoskoko350g559kcal67.6g4.2g30.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna175g280kcal33.8g2.1g15.2g0.2g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153