Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 104g29kcal1.2g4.2g0.2g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Punajuuri 17g6.4kcal0.2g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka16g13kcal0.5g3g0.2g0.2g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g255kcal20.2g18.6g10.2g6.2g
Valittu annoskoko350g127kcal10.1g9.3g5.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna175g64kcal5.1g4.7g2.6g1.6g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374